Je bekijkt nu Kurve Gspot vibrator van Hot Octopuss – review

Kurve Gspot vibrator van Hot Octopuss – review

De Kurve Gspot vibrator van Hot Octopussreview

Ik heb het voorrecht de Kurve Gspot vibrator van Hot Octopuss te mogen testen. En toen hij binnenkwam kon ik eigenlijk niet wachten. Gspot orgasmes zijn niet of nauwelijks voor mij weggelegd en Hot Octopuss belooft min of meer dat dit met de Kurve Gspot vibrator wel gaat lukken.

Bekijk de productinformatie hier

Uitpakken

De Kurve zat in een ‘life size’ doos en die zag er al net glamoreus uit al de Kurve zelf. De Kurve is niet klein en bij het uitpakken was het eerste wat me opviel de zachte tip. Het uiteinde van de kurve is gemaakt van een zacht materiaal en daardoor zul je jezelf niet gauw zeer doen.

Hoe het werkt

 

Hot Octopuss spreekt over de ‘bass’ en ‘treble’. Als ik dat moet vertalen in gevoel dan zou ik zeggen dat de bas een soort van trommelende sensatie is en treble een buzz vibratie.

Beide zijden hebben 1 knop met iedere een plus en een min voor treble en bass en je kan ze afzonderlijk van elkaar aanzetten maar ook tegelijk.

kurve gspot vibrator

De dieprode aubergine – achtige kleur doet me denken aan een goed glas wijn! Wijn en ik zijn een prima paar dus hopelijk geldt dat ook voor de Kurve en ik.

Speeltjes met een curve zijn eigenlijk altijd beter als Gspot vibrator en met de curve van Kurve is helemaal niets mis.

Je merkt bij het oppakken gelijk dat de Kurve geen lichtgewicht is. En eerst testte ik uitvoerig de knoppen en merkte gelijk dat hij niet veel herrie maakte. Altijd fijn als je je even terug wil trekken zonder dat iemand het doorheeft.

De twee kleinere knopjes onder de plussen en minnen kun je de bass en de treble mee in of uitschakelen en wat ook fijn is vind ik is dat de knoppen wat uitsteken. Je kunt dus prima op gevoel een patroontje veranderen. Niks irritanter dan dat je moet stoppen om te zien wat je nu eigenlijk aan het doen bent.

 

Wat het met je doet

Terug naar het feit dat ik en Gspot orgasmes geen vrienden zijn kan ik je vertellen dat de Kurve dit voorgoed van tafel heeft geschoven. Na wat oefenen en uitproberen is het me gelukt door de treble en bass gezamenlijk hun werk te laten doen. En ‘boom!’          dat is toch wel apart voor een vrouw van 46.

Ik weet niet of de Kurve ervoor gemaakt is maar de zachte top fungeerde voor mij ook prima als een soort wand vibrator op mijn clitoris dus je kunt echt op verschillende manieren van de Kurve genieten.

Wat anderen (in het engels) te vertellen hebben over de Kurve Gspot vibrator vindt je hier  

Hot Octopuss maakt niet alleen vibrators trouwens. Zij zijn het die een masturbator hebben gemaakt voor peniseigenaren die je hands free kan bedienen. Je kunt deze zelfs gebruiken in slappe toestand en is dus ideaal voor mensen met erectieproblemen.

Koop de Gspot vibrator Kurve hier

Meld je hier aan als je op de hoogte wil worden gehouden wanneer deze prachtige Kurve in de shop verschijnt.

Geef een antwoord