Je bekijkt nu Panthra – Jij mag er zijn

Panthra – Jij mag er zijn

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Panthra
  • Bericht reacties:0 Reacties

Het merk Panthra maakt een echte fashion statement. Voor ons bij Miss Colbi straalt het merk vooral kracht uit. Jij houdt van jezelf en dat mag de hele wereld zien!

Vind alle toys van Panthra hier

Unleash your inner beast with Panthra
and discover your wild side as you make your way
through this savage collection.
Panthra is designed to stimulate all
your dangerous spots and makes you
ROAR with pleasure!

 

Laat jouw innerlijke beest los met Panthra en ontdek jouw wilde kanten terwijl je rondsnuffelt in deze collectie. Panthra is ontworpen om al jouw gevaarlijke plekjes te stimuleren en laat jouw grommen van genot.

Waarom?

Panthra is ontworpen met in gedachte de krachtige en slanke verschijning van de luipaard en neemt je mee naar de
dieren in het wild van de savanne in Afrika. Panthra is geïnspireerd door deze dieren en hun krachtige bewegingen, hun gouden vacht en het unieke patroon van de zwarte vlekken.
De luipaardprint is vertaald naar de producten van Panthra, wat staat voor alles waar de luipaard voor staat. De combinatie van kleuren en print is krachtig, glamoureus en sexy. Dierenprints zijn al jaren populair in de mode wereldl jaren en deze mode trend heeft zich nu voortgezet in de erotische wereld. Panthra vertegenwoordigt een verzameling van zowel populaire als klassieke items met luipaardprints, een trend die teruggaat tot de jaren 60. Dierenprints zijn spannend en onmisbaar in elke moderne garderobe en vanaf nu kun je die prints dan ook vinden in het nachtkastje.

Elk product van Panthra komt met een prachtig schouder of heuptasje.

panthra

Voor wie?

Modeliefhebben en mensen die van dierenprints houden zullen aangetrokken worden tot de mooie en trendy uitstraling van Panthra. Alle producten zijn ontworpen met een dierenprint.  Elk pakket is op die manier gemaakt dat je jouw speeltje mee kan nemen in een prachtig tasje waarbij je niet direct zult denken dat er een erotische toy in zit dus dit maakt het heel discreet. Niemand zal weten welk sexy geheim jij bewaard in je trendy tas.  Panthra is ook nog eens betaalbaar. JIj hebt al een Panthra speeltje vanaf 29,95!

Geef een antwoord